Marvel's Spider-Man'in PC Sürümünden Oyun içi Görüntüler Sızdırıldı

06.08.2022 18:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ile geliştiriciler Insomniac Games ve Nixxes Software tarafından oyunculara sunulacak olan Marvel's Spider-Man Remastered'ın yeni oyun içi görüntüleri sızdırıldı. Daha önce PlayStation konsollarına özel olarak çıkış yapan oyununun PC sürümü önümüzdeki hafta yayınlanacak.
 
Bir kullanıcı tarafından yakalanan ilk Spider-Man PC ekran görüntüleri çevrimiçi olarak yayınlandı. Sızıntı içerisinde oyunun ultra geniş çözünürlükte nasıl göründüğü ortaya çıktı. Sızdırılan bu ekran görüntüleri Reddit ve Twitter'da yer alıyor.
 
Sony'nin geçen yıl satın aldığı Nixxes stüdyosu tarafından geliştirilen Spider-Man'in Remastered sürümü 12 Ağustos 2022'de PC için çıkışını yapıyor. 
 
Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC sürümü tam ana hikayeyi ve Peter Parker'ın yolculuğunu devam ettirecek üç hikaye bölümünü, ek görevleri ve zorlukları içeren Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps ek paketini içerecek.
 
Sızdırılan oyun içi görüntüler
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man Remastered Platformlar: PC Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 12 Ağustos 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler