Mass Effect 2, 2 Disk Olarak Geliyor

Shepard ve takım arkadaşlarının bu son macerası bir hayli geniş çaplı olacağa benziyor.
04.12.2009 07:36 Talha Aynacı

RPG fabrikası Bioware'in merakla beklenen devam oyunu Mass Effect 2, ilk oyuna oranla daha geniş bir evreni bizlere sunmaya hazırlanıyor.
 
Hal böyle iken Bioware, oyunun geniş içeriğini PC ve Xbox360 için 2 DVD halinde piyasaya süreceğini açıkladı. PC kullanıcıları için bu " 2 DVD'lik bir kurulum" manasına gelmesede Xbox360 kullanıcıları oyunun belli noktalarında disk değiştirmek zorunda kalacak.
 
Ancak Bioware'e göre bu çokta kötü bir durum değil. Yapımcı firmanın iletişim koordinatörü tarafından yapılan açıklamaya göre bu değişim bir kere gerçekleşecek ve değişimi sırasında oyunun oynanışına hiç bir şekilde olumsuz olarak yansımayacak.
 
Birde 3. DVD var. Endişelenmeyin; 3. DVD oyunun Collector's Edition paketinde yer alan ve oyunun "nasıl geliştirildiğini" anlatan bir DVD.
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler