Mass Effect 2: Genesis Xbox Live'da Yayınlandı

Çizgi Romanı PS3'teki Mass Effect 2'nin içinde de bulabilirsiniz
18.05.2011 10:55 Alkan Adakaner


     Electronic Arts, Playstation 3 oyuncularına ilk oyunu tanıtmak ve anahtar noktalarda seçim şansı tanımak için hazırladığı Mass Effect 2: Genesis'i Xbox Live'da da yayınladı. 230 MB büyüklüğündeki bu çizgi roman 15 dakikalık bir deneyim sunuyor.
 
     Hatırlarsanız ilk Mass Effect oyununun yayıncısı Microsoft olduğundan bu oyunun Playstation 3 ekranlarında görünmesi biraz zor. O nedenle Bioware de Genesis'i PS3 oyuncularına ilk oyunu anlatmak için hazırlamıştı.
 
      Tabi oyunu oynamak varken 4 dolar gibi bir ücret verip bu çizgi romanla Mass Effect'i anlamak da ne kadar tercih edilir bekleyip göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler