Mass Effect Legendary Edition – Orijinal vs. Remastered Grafik Karşılaştırma Videosu

06.04.2021 19:40 Gazali Çetinkaya

 
İlk üç Mass Effect oyununun yenilenmiş versiyonları Mass Effect Legendary Edition ile birlikte yakında piyasaya sunulacak.

IGN, oyunların orijinal ve yenilenmiş versiyonlarını karşılaştırdı.
 
Mass Effect Legendary Edition yüksek çözünürlük ve kare hızı, iyileştirilmiş modeller, gölgelendirmeler, görsel efektler, ışıklandırma, alan derinliği, ilk Mass Effect oyunu için oynanış geliştirmeleri ve daha fazlasını sunacak. 
 
14 Mayıs'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak ve yeni nesil konsollarla da uyumlu olacak. Steam'de 419,99 TL, PlayStation Store'da 499,99 TL ve Xbox Store'da 497,50 TL'den ön siparişte.

Videoya aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect Legendary Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 36 Dk önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 1 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 2 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler