Master Quest, Ocarina of Time 3DS'te de Bulunacak

Ana karakterimiz Link ile zorlu bir maceraya hazır olun
06.03.2011 08:45 Alkan Adakaner


      The Legend of Zelda: Ocarina of Time tüm zamanların en yüksek puan ortalamasına sahip oyunu (bkz gamerankings) ve bu oyun Yaz aylarında 3DS ekranlarında boy gösterecek. Üstelik bir sürprizle birlikte.
 
      Nintendo of America tarafından yapılan açıklamaya göre The Legend of Zelda: Ocarina of Time'ın 3DS sürümünde Master Quest de bulunacak. Peki nedir Mater Quest? Aslında Master Quest, Ocarina of Time ile aynı konu ve oyun motoruna sahip, sadece zindanlar yeniden düzenlenmiş ve oyunda daha zorlu bulmacalar var.
 
        2003 yılında The Legend of Zelda: Wind Waker'ın ön-alımını yapanlara sunulan Master Quest'i böylece 3DS'teki Ocarina of Time'da oynama şansı yakalayacağız. Bu baş yapıtı hala oynamayanlar için güzel bir fırsat.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler