Max Payne 3'ten Gamescom'a İşaret

13.06.2012 22:22 Samet Konuksal


     Grand Theft Auto serisinin yeni projesini bekleyenler artık beklemekten öyle bir hale geldilerk ki, her görüntüden birer mesaj bulmaya çalışıyorlar. GTAForums'dan SL1DE isimli kullanıcı da Gamescom için önemli bir bulgu bulmuş.
 
     Max Payne 3'deki bir takvimin Ağustos sayfasından alınan görüntüde 15 Ağustos tarihi kırmızıyla işaretlenmiş. 15 Ağustos'un haricinde 25 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arası mavi bir kalemle bölgelendirilmiş.
 
     Aşağıdan ulaşabileceğiniz görüntüdeki takvimde belirtilen 15 Ağustos tarihi, Almanya - Köln'deki Gamescom fuarının başlangıcı. Take-Two Interactive yani Rockstar Games'in ana şirketi de gün itibariyle Gamescom'a katılacağını açıkladı. Ne dersiniz, E3'te gelmeyen sürpriz Gamescom'da olur mu?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 13 Dk önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 27 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler