Max Payne'in İlk Oyunu iOS Yolunda

29.02.2012 19:10 Ersin Kılıç


     Apple'in iOS platformları artık oyuncuların vazgeçilmez platformları arasına girdi. Doğal olarakta yapımcıların gözü de iOS platformlarına çevrilmiş durumda. işte bu firmalardan birisi de Rockstar oldu.
 
     Daha önce Death Rally oyununu da iOS platformlarına çıkaran Rockstar'ın ilk max Payne'i iOS'a çıkaracağına dair dedikodular dolaşıyordu. İşte bu dedikodulara beklenen cevap resmi ağızdan geldi.
 
     Her hafta hayranlarının sorularını cevaplayan Rockstar Games yetkilileri, "Max Payne'in iOS sürümü için yeni bir gelişme var mı?" sorusuna; "Evet" yanıtını vermiş. GTA III 10th Anniversary Edition'ın çıkışından sonra orjinal Max Payne'i mobil platformlara çıkarmayı düşündüklerini belirten yetkililer, "Önümüzdeki dönemlerde resmi duyuru ve çıkış tarihi açıklamalarını yapacağız" sözlerini de açıklamalarına eklemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler