"Medal of Honor, CoD ve Halo: Reach'i Deviremez."

04.08.2010 13:28 Levent Polater

 
 

 
    EA'den Medal of Honor ile ilgili gelen son açıklama biraz dokunaklı ve enterasan oldu. EA'in COO'su John Schappert oyunun Microsoft'un Halo: Reach'ini veya Activision'ın Call of Duty Black Ops'unu geçemeyeceğini öne sürdü.
 
    Schappert konuşmalarını şöyle sürdürdü;

     "Battlefield ve Medal of Honor arasında '10, '09, '08, '07, '06. yıllara nazaran bu sene FPS sektöründe pazar payımızda yüksek bir artış göreceğiz. Sanırım bir kaç sene sonra liderlik pozisyonunda kendimizi görebiliriz." 

    "Bu sene pozitif anlamda iyi bir kazanç sağlamayı amaçlıyoruz. Fakat Halo veya CoD'u bu sene devirebileceğimizi ummuyorum."
 
    İddialı sözlerin yanında mütevazi demeçlere de yer verdiği görülen Schappert'ı bu konuşması nedeniyle kutluyorum. Her yönetici kendi oyunu için böyle demeçler vermeyi tercih etmez. 
 
 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler