Medal of Honor'dan Linkin Park Atağı

28.07.2010 01:42 Gökhan Yılmaz

 
     Bu yılın sonunda FPS oyunları açısından büyük bir çekişme olacağa benziyor. Birer ay arayla çıkacak Medal of Honor ve Call of Duty: Black Ops bu rekabette başı çeken isimler olacak. Modern Warfare 2 ve Bad Company 2'nin birleşimi olarak göze çarpan Medal of Honor'ın ekibinden yeni bir hamle daha geldi. Electronic Arts, Medal of Honor için Linkin Park'la anlaştığını duyurdu.
 
     Grammy ödüllü rock grubu Linkin Park, 14 Eylül 2010'da çıkaracağı A Thousands Suns isimli yeni albümünün çıkış şarkısı ile Medal of Honor'a eşlik edecek. The Catalyst ismindeki parça, 2 Ağustos tarihinde radyolarda ve müzik kanallarında ilk defa çalmadan önce 1 Ağustos tarihinde yeni Medal of Honor videosu ile birlikte sunulacak. Hatırlarsanız Activision, bunun benzerini Modern Warfare 2 ve Eminem ile yapmıştı.
 
     Aynı zamanda tamamen yeni görüntüler içeren bu Medal of Honor videosunu yine Linkin Park'tan Joe Hahn yönetmiş. Medal of Honor'ın diğer oyun içi müziklerinin de yine Linkin Park tarafından hazırlanıp hazırlanmadığı henüz kesinlik kazanmadı. Bizi, birinci dereceden askeri operasyonlara hazırlayacak ilk parçanın ufak bir kısmını şimdilik aşağıdan dinleyebilirsiniz.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen Medal of Honor 15 Ekim 2010'da piyasaya sürülecek.
 






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler