Medal of Honor'ı Yapımcıları İle Birlikte Oynayın

06.11.2010 22:38 Gökhan Yılmaz

 
     Medal of HonorPazar günü yani yarın, yapımcı Danger Close ile birlikte oynayabilirsiniz. Onlara oyunun yapımı ile ilgili sorularınızı yöneltebilir ya da önerilerinizi iletebilirsiniz. Ayrıca multiplayer olarak oynarken oyunun yapımcılarını öldürmek kadar zevkli bir şey olmasa gerek.
 
     Yapım ekibi, yarın oyunun PlayStation 3 versiyonu için multiplayer maçlara dahil olacak. Oyunun Xbox 360 versiyonu için buluşma ise ne yazık ki bugün gerçekleştirildi.
 
     Yarın saat 15:00'dan 18:00'a kadar aşağıdaki PlayStation Network ID'leri ekleyerek yapımcılar ile iletişime geçebilirsiniz. Böylece aynı sunuculara girerek beraber oynayabilirsiniz (Tabii yer bulabilirseniz).
 
     EAGamers0
     EAGamers1
     EAGamers2
     EAGamers3
     EAGamers4
     EAGamers5
     EAGamers6
     EAGamers7
     EAGamers9 (Evet, EAGamers8 yok)
     EAGamers10
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler