MediEvil Remake 25 Ekim'de Çıkacak

10.05.2019 02:10 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Other Ocean, MediEvil remake'in 25 Ekim'de PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte oyun PlayStation Store'da ön siparişe de açıldı. Standart sürüm fiyatı 189,00 TL ve dijital deluxe sürüm fiyatı 249,00 TL. Ön sipariş bonusu 10 MediEvil avatarı. Dijital deluxe sürüm ayrıca oyun içi süper zırh seti, MediEvil dijital sanat kitabı, dijital çizgi roman, orijinal oyun müzikleri ve dinamik tema içeriyor.

Oyunun PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Orijinal macerayı PlayStation4'te yeniden yaşayın. 4K çözünürlükte göz kamaştıran görselleriyle klasik oynanışın buluştuğu, hayranların beğenisini kazanmış sevilen oyun mezardan çıkıp elden geçirildi.
 
Düşmanı şeytani büyücü Zarok tarafından kazara diriltilen, beceriksiz (ve uzun süredir ölü) Sör Daniel Fortesque'in kemiklerine basın. En büyük düşmanını alaşağı etmek için ikinci bir şans yakalayan Dan, Gallowmere krallığını kurtarmak ve gerçek bir kahraman unvanını kazanmak için bir kez daha yola koyulmalı.


Yeni hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medievil (PS4) Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 6 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler