Metal Gear Arcade Haftaya Piyasaya Çıkıyor

Metal Gear Arcade'in en önemli özelliği 3D kabinlere sahip olacak olması
16.12.2010 16:47 Alkan Adakaner


    Playstation 3 ile birlikte satılan Metal Gear Online temel alınarak geliştirilen ve Arcade salonlarına özel olarak hazırlanan Metal Gear Arcade'in gelecek hafta piyasaya çıkacağı açıklandı.
 
    Metal Gear Arcade, Playstation 3'teki Metal Gear Online temel alınarak geliştiriliyor, ama oyunun fazladan özellikleri de var, mesela 3D desteği, silah kontrolcüsü ve baş tanıma sistemi gibi.
 
    Oyun ilk olarak geçen Şubat ayında gösterilmişti. Oyuncular Konami'nin "e-Amusement Pass" sistemi sayesinde oyunlarını kayıt da edebilecekler. Metal Gear Solid: Rising'i beklerken bu oyun ülkemize gelse de denesek oldukça iyi olurdu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Online Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 21 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 57 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler