Metal Gear Solid 3D için Aksesuar Kiti

3DS koruma kabı oldukça güzel görünüyor
27.12.2011 16:42 Alkan Adakaner


        Konami'nin Nintendo 3DS'e özel olarak piyasaya çıkacak oyunu Metal Gear Solid: Snake Eater 3D için bir aksesuar kiti de hazırlanıyor. Bu kit ile konsolunuzu Metal Gear Solid dünyasına daha uygun hale getirebilirsiniz.
 
      Bu aksesuar kitinin içinde bir konsolu, birden fazla kartı ve çeşitli aksesuarları tutacak bir kese, 3DS'inizi Snake Eater'ın dünyasına uygun hale getirecek bir Sticker, konsolunuzun dışını koruyacak bir koruma kabı yer alacak. Ayrıca 70 ila 127 mm arasında uzayabilen bir kalem de emrinizde olacak.
 
     2012 yılının ilk çeyreğinde Avrupa'da piyasaya çıkacak olan Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'de FPS kamerası gibi 3DS'e özgü yenilikler bulunacak. Aksesuar kitine ait görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler