Metal Gear Solid 3 Remake Playstation etkinliğinde gösterilebilir!

08.05.2023 16:00 Mehmet Tandoğan

 
Insider Gaming tarafından bildirilene göre sektör içerisinde yer alan bazı kişiler Metal Gear Solid 3 Remake'in PlayStation etkinliğinde gösterileceğini iddia ediyor. Bu kişilerden biri (Shpeshal_Nick) XboxEra podcast'inin son bölümünde yer alıyor ve şunları aktarıyor:
 
“PlayStation etkinliğinde olabileceğini duyduğum başka bir oyun daha var. Bu oyun da  söylentilere göre Metal Gear Solid 3 Remake."
 
Çeşitli söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor
 
 
 
XboxEra podcast'inde geçen konuşma detaylarının haricinde bir başka oyun uzmanı olan Jez Corden da çeşitli açıklamalarda bulunuyor. Twitter üzerinden yayınladığı gönderide ortada dolanan bu söylentiye yer veriyor ve "birçok kişiden bu iddiaları duyduğunu" belirtiyor.
 
Diğer taraftan oyun sektörü içerisinde yer alan Jeff Grubb da birkaç kez Summer Game Fest'ten önce yeni bir PlayStation Showcase'inin yapılacağını iddia etti. Bu etkinliğin Mayıs ayının sonunda olacağı bildirildi. Ancak Sony tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 
 
Peki siz Metal Gear Solid 3'ün Remake sürümünün yakın zamanda duyurulacağını düşünüyor musunuz? Ya da böyle bir beklentiniz var mı?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler