Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'den Yeni Video

Gyro sensör ağaca tırmandığımızda da işimize yarayacak
13.09.2011 19:51 Alkan Adakaner


     Kojima Productions ve Konami'nin Nintendo 3DS için hazırladığı Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'nin yeni videosu yayınlandı. Oyunumuz 2012 başında 3DS'e özel küçük içerikler ve 3D desteği ile piyasaya çıkacak.
    
     MGS: Snake Eater 3D'nin videosunun başında Gyro sensörü kullanarak köprüyü Snake'i köprüden karşıya geçiyoruz. Daha sonra ise karşımıza Ocelot ve grubu Spetsnaz çıkıyor. Tabi Snake bu düşmanlarını kolayca hallediyor.
 
    Aşağıdaki videonun çözünürlüğünün düşük olduğunu belirtelim. Bu videonun resmi hali yayınlanan kadar malesef düşük çözünürlükle idare etmek zorundayız. O nedenle görüntülere bakıp grafiklerin bu kadar bulanık göründüğünü sanmayın. Daha önceki videolar grafikler hakkında fazlasıyla bilgi vericiydi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 18 Haziran Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 18 Haziran Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 18 Haziran The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 18 Haziran Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 18 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler