Metal Müzik Grubu Motörhead, Victor Vran Dünyasına Adım Atıyor

06.08.2015 22:39 Ömür Gencer

      RPG ve aksiyon elementlerini birleştirerek eğlenceli bir oynanış sunan Victor Vran için ilginç bir eklenti paketi duyuruldu. Yapımcı ekip, metal grubu Motörhead'in 40. yılını kutlamak için Victor Vran'e Motörhead temalı eklenti paketi geliştiriyor.

 
       Tam adı Motörhead through the Ages olan bu lisanslı eklenti paketi için yapımcı ekip şu sözlere yer veriyor: "Victor günümüzün dünyasıyla ilgili olan aşırı dinciler, yozlaşmış politikacılar ve güç düşkünü baskıcı hükümdarlar gibi kötülüklerle yüzleşirken Motörhead de oyunun temasını belirliyor. Bu görevler boyunca Victor, yeni tasarlanan Motör-silahlar, -güçler ve -yeteneklerden yardım alırken neredeyse hiç duyulmamış düzinelerce şarkı da oyuncuya eşlik edecek."
 
      Metal müziğin ünlü gruplarından Motörhead'i oyun dünyasında ilk defa görmüyoruz. Grubun kurucusu Lemmy Kilmister daha önce Brütal Legend ve Guitar Hero: Metallica gibi oyunlarda yer almıştı. Eklenti paketi için yayınlanan iki görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Victor Vran Platformlar: PC Geliştirici: Haemimont Dağıtıcısı: EuroVideo Medien Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler