Metroid Other M'in Çıkış Tarihi Açıklandı

08.07.2010 15:54 Alkan Adakaner


 
     Metroid Prime oyunlarından sonra Metroid serisinin durumu ne olacak derken Team Ninja/Nintendo işbirliği ile Metroid Other M'in geliştirildiği açıklanmıştı. 2D ve 3D oynanış öğelerinin bulunduğu oyun serinin eski  hayranlarını da fazlasıyla memnun edeceğe benziyor.
 
    2010 yılında çıkacağını bildiğimiz, ama kesin çıkış tarihine sahip olmadığımız Metroid Other M'e ne zaman kavuşacağımız sonunda açıklandı. Nintendo oyunun 3 Eylül'de Avrupa'da olacağını müjdeledi. Muhtemelen aynı tarihlerde Türkiye'de de Samus Aran'ın yeni macerasını deneme fırsatı bulacağız.
 
     Nintendo ayrıca Samus Aran'ın daha fazla yakın dövüş hareketinin bulunacağını açıkladı. Bunlar arasında düşmanların üzerine atlayıp vuruş yapacağımız Overblast atağı, doğru zamanlama ile yaralı düşmanların işini bitirebileceğimiz Lethal Strike gibi vuruşlar bulunuyor.

    Bunların yanı sıra Samus, Wii-mote'u dikey tutarak Sensemove adlı düşmanların saldırılarının kurtulma hareketinin yanı sıra "1" tuşuna basarak sağlık enerjimizi arttırabileceğiz.
 
    Son olarak ise yeni silahımız Diffusion Beam açıklandı. Bu silah ile çevremize patlayıcı Charge Beam'ler saçacak ve fazladan düşman öldürme şansını yakalayacağız.
 
     Nintendo Wii'nin en çok beklenilen oyunlarından birisi olmasının yanı sıra en iyileri arasına da gireceğine emin olduğumuz Metroid: Other M, Nintendo'nun seride yeni bir sayfa açması için de önem taşıyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid: Other M Platformlar: Wii Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler