Microids, Çin'de Yeni Stüdyo Açtı

23.11.2021 23:18 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Microids, Çin'de yeni bir ofis yeri açtığını duyurdu.
 
Şirket, yan kuruluşu Microids China ile yerel olarak yeni iş ortaklıklarını teşvik etmeyi ve unvanlarını dağıtmayı hedeflediğini söyledi.
 
Microids yaptığı duyuruda, gelirinin %85'inin, son dört yılda yıllık %50 büyüme ile menşe ülkesi Fransa dışından geldiğini açıkladı. Çin ofisinin açılışı, faaliyetlerini uluslararası alanda genişletmeye devam etme niyetini işaret ediyor.
 
Microids China, Microids'in stratejik ortaklıklardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Yves Bléhaut ile birlikte çalışan Wenbin Zhang tarafından temsil edilecek.
 
Microids CEO'su Stéphane Longeard, "Çin'de bu yeni ofisin açılması, Microids'in genişleme stratejisinde yeni bir adımdır" dedi.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 2 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 2 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler