Microsoft Flight Simulator Dünyadaki Tüm Havalimanlarını İçerecek

21.02.2020 12:51 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Asobo Studio, Microsoft Flight Simulator oyunu için havalimanlarına odaklanan yeni bir tanıtım videosu yayınladı.
 
Belirtilene göre, Microsoft Flight Simulator dünya üzerindeki her bir havalimanını içerecek. Bunlardan 37 bin tanesi geliştirici ekip tarafından elle düzenlenmiş olacak. Ayrıca en çok ziyaret edilen havalimanlarından 80 tanesi üzerinde ekstra özen gösterilecek.
 
Microsoft, havalimanlarını oluşturmak için Microsoft Flight Simulator X veritabanını kullanmış. Ardından geliştirici ekip gerçek bölgelerden uydu resimleri ile düzenlemiş. 
 
Microsoft Flight Simulator, en sevilen simülasyon serilerinden birinin yeni neslini temsil ediyor. Bu inanılmaz gerçekçi dünyada hafif uçaklardan geniş gövdeli jetlere kadar en ayrıntılı ve etkileyici görünen uçakları uçuracak, kendi uçuş rotanızı oluşturacak ve dünyada istediğiniz bir yere uçabileceksiniz. Gündüz veya gece uçuşlarının tadını çıkarıp ve gerçekçi, zorlu hava koşullarıyla yüzleşeceksiniz.
 
2020'de Windows 10 PC için çıkacak. Daha sonraki bir tarihte Xbox One'a gelecek. Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler