Microsoft, Sunset Overdrive ile Gurur Duyduğunu Belirtti

03.10.2016 14:23 Gazali Çetinkaya

 
 
   Ratchet & Clank ve Resistance ile bilinen Insomniac Games tarafından Xbox One kullanıcılarına sunulan Sunset Overdrive çabuk unutulsa da güzel bir oyun olmayı başarmıştı. Dağıtıcı konumda bulunan Microsoft da oyundan memnun olacak ki GameSpot ile yapılan röportajda oyun ve geliştirici ekip hakkında güzel sözler söyledi.
 
   Microsoft, Insomniac Games'in iyi bir partner olduğunu ve onlarla birlikte çalışmayı sevdiklerini belirtti. Ayrıca Sunset Overdrive ile gurur duyuyoruz ve her zaman takipçilerimize oyunlarımızı getirmenin yollarını arıyoruz, şu anda başka bir haberimiz yok diye de ekledi. 
 
   TPS aksiyon macera oyunu Sunset Overdrive, 31 Ekim 2014 tarihinde Xbox One için çıkış yapmıştı. Insomniac Games şu sıralar PlayStation 4'e özel olarak gelecek Spider-Man oyunu geliştiriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sunset Overdrive Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler