Microsoft Xbox 720 İçin Samsung'la mı Çalışıyor?

05.12.2011 00:27 Samet Konuksal


     Xbox 360'ın sürücüleri belli bir sisteme oturtulmadığından dolayı büyük sorunlara ev sahipliği yapmıştı. Microsoft'a büyük zarar getiren bu olay, yeni nesil konsollarda da yaşanacak mı?
 
     GadgeHit'de çıkan bir söylentiye göre bu durum, Xbox 720 ile birlikte sona erecek. Söylentiye göre Microsoft Surface 2.0'da Samsung ile çalışan firma, Xbox 720'de de Samsung'la birlikte işler yapacak. Yani Xbox 720'nin disk sürücüsü, hafıza sürücüsü gibi parçaları, Samsung tarafından Xbox 720'lere özel olarak üretilecek.
 
     Bu tip şeyler için üçüncü parti firmaları seçmek Microsoft adına kâr mı getirir, zarar mı bilemiyoruz. Ancak Microsoft'un Xbox 360'da teknik problemlerden çok zarar ettiği kesin. Son dönemde Xbox 720 hakkında söylentiler epey artmaya başladı. Resmi duyurular merakla bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 4 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler