Middle Earth: Shadow of Mordor'un Yeni DLC'sinden Sabırsızlandıran Detaylar

Oyunun hayranları The Bright Lord DLC'sini takip etmek isteyebilirler.
20.02.2015 15:05 Ömür Gencer


       Shadow of Mordor'un son DLC'si The Bright Lord hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Bu DLC'de oyuncular Elf Celebrimbor'u kontrol etme şansı yakalayacak. Oyunun yapımcı ekibinden  Michael de Plater, GameSpot'a verdiği röportajda bu DLC'nin oyunun senaryo modundan çok daha zor olacağını açıkladı.
 
      The Bright Lord'un geçtiği bölgedeki Orclar çok daha zorlayıcı olacak ve daha güçlü zırhlarla donatılmış olacak. Bunun yanında buradaki düşmanlar sık sık oyuncuyu pusuya düşürmeye çalışacak. Düşmanların güçlenmesiyle karakterimiz Celebrimbor da tabii ki güçleniyor. Karakterimiz daha hızlı olacak ve daha güçlü yeteneklere sahip olacak.
 
      DLC'nin sonunda bölüm sonu canavarı olarak Sauron ile savaşacağımız belirtiliyor. de Plater bu bölümü firmanın yarattığı en destansı bölüm sonu canavarı dövüşü olduğunu söylüyor. DLC'nin ne zaman çıkacağı hakkında henüz kesin bir tarih verilmiş değil. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle Earth: Shadow of Mordor Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler