Mindjack Önümüzdeki Seneye Ertelendi

06.09.2010 02:11 Samet Konuksal


 
 
     Duyurulduğu günden sonra kayıplara karışan oyunlardan birisi olan Mindjack için erteleme geldi.
 
     Square Enix'in RPG dışındaki türlere yönelmesinin meyvelerinden olan Mindjack, TPS olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bir aksiyon oyunu. 2031 yılında geçen oyunda karakterimizin amacı, düşmanlarının zihinlerini okuyup onları alt etmek.
 
     Şuanlık sadece bu kısıtlı bilgilerin elimizde olduğu Mindjack, Haziran ayında duyurululduğunda tam tarih verilmese de, Ekim'de çıkacağı söylenmişti. Şimdi ise Mindjack, Square Enix tarafından 2011'e ertelendi.
 
     Online modlarında co-op gibi türler de bulunan Mindjack, Square Enix'in tanımına göre 'benzersiz bir online deneyimi' sunmaya hazırlanıyor. Oyun, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor.
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mindjack Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Feel plus Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler