Mirror's Edge: Catalyst'ten Şehir ve Oyun Atmosferini Anlatan Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı

30.03.2016 16:42 Tunahan Safdır

 

     Bu yılın merakla beklenen oyunlarından Mirror's Edge: Catalyst için yapımcı ekipten geliştirici günlüğü videoları gelmeye devam ediyor. Bu sefer şehri ve oyun atmosferini yakından görme fırsatı buluyoruz.
 
     İlk oyuna oranla çok daha fazla keşfedilecek alanların bulunduğunu belirten yapımcılar ayrıca atmosfer olarak şehrin bambaşka bir yapıda olacağını söylüyorlar. İlk oyundaki bembeyaz yapılar yerini dış yüzeyi camlarla kaplı ve ışıklandırmalarıyla göz kamaştıran binalara bırakıyor. Ayrıca karakterimizin yüz animasyonları ve ifadeleri de yapımcıların üzerinde durduğu bir başka konu. Faith'in içinde bulunduğu koşulları yüz ifadesinden anlayabileceğimiz kadar bunun üzerine çalıştıklarını anlattıkları video da oyundaki diğer parkur koşucularından, yan karakterlere ve şehir atmosferine kadar pek çok öğeyi görme fırsatı buluyoruz.
 
     24 Mayıs'ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak Mirror's Edge: Catalyst'in yeni geliştirici günlüğü videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mirror's Edge: Catalyst Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler