Monster Hunter Portable 3rd HD'de Yeni Görseller

Oyunun Playstation 3 sürümünün de büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz
23.08.2011 07:25 Alkan Adakaner

 
     PSP için piyasaya çıkan ve sadece Japonya'da yaklaşık 5 milyon adet satmayı başaran Monster Hunter Portable 3rd'ün HD sürümü daha önce duyurulmuştu. Playstation 3'e çıkacak bu oyunun yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Monster Hunter Portable 3rd HD'nin grafikleri Playstation 3'teki diğer oyunların çok gerisinde, ama oyunun sadece PSP'deki sürümün bir HD uyarlaması olduğunu da hatırlatalım. Bu açıdan bakıldığında başarılı bir HD uyarlama olduğunu ekran görüntülerinden de anlayabiliyoruz.
 
    Japonya'da 23 Ağustos'ta piyasaya çıkacak olan oyunun Batı'ya ne zaman geleceği ise henüz netleşmedi. Yeni görüntüler aşağıda.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Freedom 3 Platformlar: PSP PS3 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: Brighter Minds Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 11 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler