TGS'de Yeni Bir Monster Hunter Duyurulabilir

Monster Hunter serisi oyun konsollarının Japonya'daki satışlarını doğrudan etkiliyor
29.08.2011 11:13 Alkan Adakaner


     Monster Hunter serisi Japonya'da Capcom için hayati öneme sahip oyunlardan birisi. PSP için piyasaya çıkan Monster Hunter Portable 3rd'ün sadece bu ülkede yaklaşık 5 milyon adet sattığını söylemem sanırım bu önemi açıklamaya yeter.
 
    Capcom'un bu kadar önemli bir oyunu çok geciktirmeden piyasaya çıkarmasını beklemek de gayet doğal görünüyor. Bir analiz firması olan Mizuho Securities Capcom'un hisse senetlerinin performansına da bakarak Tokyo Game Show'da yeni bir Monster Hunter oyununun duyurulabileceğini açıkladı.

     Aslında böyle bir duyuru zaten bekleniyordu. Capcom yetkilileri daha önceki açıklamalarında 3DS ve Vita için Monster Hunter oyunları yapabileceklerini açıklamışlardı. O nedenle TGS'de bir Monster Hunter duyurusunun olmaması bizi şaşırtacaktır.

     Bu arada Nintendo'nun da Tokyo Game Show öncesinde bir etkinlik düzenleyeceğini ve bu etkinlikte "büyük bir oyun duyurusu" yapacağını hatırlatalım. Bu duyuru yeni bir Monster Hunter olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Freedom 3 Platformlar: PSP PS3 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: Brighter Minds Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler