Monster Hunter Portable 3rd'ün PS3 Videosu

Oyunun en kısa sürede Batı'ya da gelmesini bekliyoruz
23.05.2011 08:00 Alkan Adakaner


     Sony'nin bazı PSP oyunlarının Playstation 3'e HD olarak hazırlanacağını duyurması bu konsolun sahiplerini heyecanlandırdı. Bu amaçla duyurulan ilk oyun da Capcom'un Monster Hunter Portable 3rd (Batı'daki adıyla MH: Freedom 3) oldu.
 
     Monster Hunter Portable 3'ün Playstation 3 sürümü HD grafiklerin yanı sıra daha geniş bir içerik de sunacak. Ayrıca Playstation 3 ve PSP bağlantısı kurup iki oyun arasında veri alış-verişi de yapabileceğiz.
 
     Aşağıda oyunun Playstation 3 sürümünün tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Bu videoda da gördüğünüz gibi grafikler PSP sürümüne göre çok daha net görünüyor. Karakter özelleştirme bölümünde bu farkın daha da belirgin olduğunu görüyoruz.
 
     Her ne kadar grafikler Wii'deki Monster Hunter 3'ün çok gerisinde kalsa da, PS3'teki Monster Hunter Portable 3rd'ün PSP'deki oyun baz alınarak yapıldığını da belirtelim. Yani geliştiricinin grafikler konusunda öyle büyük bir çabası olmamış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Freedom 3 Platformlar: PSP PS3 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: Brighter Minds Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler