Monster Hunter Rise: Sunbreak Canlı Yayın Etkinliği 10 Mayıs'ta Yapılacak

29.04.2022 12:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Monster Hunter Rise: Sunbreak için 10 Mayıs TSİ 17:00'de bir canlı yayın etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Etkinlikte, oyuna dair yeni bilgiler, canavarlar ve daha fazlası oyunculara sunulacak. Canlı yayın etkinliğini YouTube ve Twitch üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Monster Hunter Rise: Sunbreak genişletmesi Switch ve Steam üzerinden PC için 30 Haziran'da çıkış yapacak. Monster Hunter Rise şu anda Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
Monster Hunter Rise: Sunbreak yeni hikayeye ek olarak yeni canavarlar, savaşmak için yeni eklentiler, yeni görev zorluğu ve daha fazlasını oyunculara sunacak.

Öne çıkan özellikler

- Yepyeni bir hikaye
- Yeni ve geri dönen yaratıklar
- Yeni avcılık eylemleri
- Yeni yerler
- Görev kademeleri
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Rise: Sunbreak Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 11 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 31 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 52 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler