Monster Hunter Rise: Sunbreak güncelleme etkinliği 19 Nisan yapılacak

12.04.2023 22:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, 19 Nisan çarşamba günü TSİ 17:00'de aksiyon rol yapma oyunu Monster Hunter Rise: Sunbreak için dijital bir etkinliğin yapılacağını duyurdu. Gerçekleştirilecek olan bu etkinliği hayranlar YouTube üzerinden izleyebilecek.
 
Güncelleme odaklı etkinlik
 
 
 
19 Nisan'da gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında Elder Dragon'ın dönüşü, ücretsiz yeni güncelleme ve daha fazlası da dahil olmak üzere oyuna ilerleyen süreçte nelerin geleceğine bir göz atılacak. Canlı yayın Elgado'dan Dame Fiorayne tarafından sunulacak. 
 
Monster Hunter Rise: Sunbreak genişleme paketi şu anda Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. Oyun ayrıca 28 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. 
 
Genişleme paketinin Steam fiyatı 269,00 TL, Switch fiyatı ise 39.99 dolar. 
 
Etkinlik duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Rise: Sunbreak Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler