Monster Hunter Rise: Sunbreak için Yeni Canı Yayın Etkinliği 16 Kasım'da!

11.11.2022 13:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından geliştirilen ve Haziran ayında yayınlanan Monster Hunter Rise oyununun genişlemesi Sunbreak için yeni bir canlı yayın etkinliği yapılacak. Monster Hunter Rise: Sunbreak Free Title Update 3 adlı bu canlı yayın etkinliği 16 Kasım TSİ 17:00'de başlayacak. Etkinliği YouTube üzerinden (İngilizce, Japonca) izleyebileceksiniz.
 
Etkinlikte yeni yol haritası açıklanacak
 
 
 
Monster Hunter Rise: Sunbreak için yapılacak olan bu etkinlikte yeni canavarlar, genişletilmiş oyun sistemleri ve yol haritası sunulacak. Bunun yanı sıra oyuna eklenecek olan son ücretsiz güncelleme ile ilgili en son bilgiler yer alacak. 
 
Monster Hunter Rise: Sunbreak genişlemesinde yeni canavarlar, mekanlar ve daha fazlasının yer alıyor. Bu devasa genişletme ile Monster Hunter Rise dünyası gittikçe büyüyor ve derinleşiyor. 
 
Monster Hunter Rise: Sunbreak genişletmesi şu anda Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Rise: Sunbreak Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler