Monster Hunter Rise: Sunbreak için Yeni Güncelleme Yayınlandı

10.08.2022 14:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Monster Hunter Rise: Sunbreak için ücretsiz bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme dört yeni yaratığı oyuna dahil ediyor (Gathering Hub görevlerinde yer alacak). Bu yaratıklar arasında Lucent Nargacuga, Seething Bazelgeuse, Silver Rathalos ve Gold Rathian yer alıyor.
 
Yeni güncelleme içerisinde ayrınca şunlar yer alıyor: Yeni görevler, Anomaly Araştırmaları adlı yeni bir görev sistemi, yeni Guild Card sayfaları, ödüller, yeni Steam başarıları, hata düzeltmeleri ve daha fazlası.
 
Bu güncelleme, hayranların en sevdiği dört canavarın geri dönüşü de dahil olmak üzere birçok yeniliği içerisinde barındırıyor. 
 
Öte yandan artık Monster Hunter Rise: Sunbreak'in Demo sürümü geçici olarak kullanılamıyor. Yeni güncellemenin yayınlanmasıyla bu demo kullanılamaz hale getirildi. Demonun tekrar ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor.
 
Öne çıkan güncelleme notları 
 
- Yeni canavarlar eklendi ve Gathering Hub görevlerinde görünecek.
- Yeni görevler eklendi.
- Yeni bir görev sistemi olan Anomaly investigations eklendi. Ana hikayeyi tamamladıktan ve oyunda daha da ilerledikten sonra Anomaly investigations kullanılabilir hale gelecek.
- Yeni bir ayar eklendi: Forlorn Arena.
- Yeni silahlar, zırhlar, donanımlar ve beceriler eklendi.
- Anomaly investigations ile ilgili yeni tesis eklendi.
 
Tüm güncelleme notların ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Rise: Sunbreak Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 23 Sn önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 1 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 2 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler