Monster Hunter Stories 2 Hikaye Fragmanı Yayınlandı, Monster Hunter Dijital Etkinliği 26 Mayıs'ta

20.05.2021 15:35 Gazali Çetinkaya

Capcom, Monster Hunter evreninde geçen sıra tabanlı rol yapma oyunu Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin için hikaye fragmanı yayınladı.
 
Capcom ayrıca Monster Hunter dijital etkinliğinin 26 Mayıs Çarşamba Türkiye saati ile 17:00'da düzenleneceğini duyurdu. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ve Monster Hunter Rise'ın versiyon 3.0 güncellemesinden yeni detaylar içerecek. YouTube üzerinden İngilizce olarak izlenebilecek.
 
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin 9 Temmuz'da Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacak. Monster Hunter Rise şu anda Switch üzerinde ulaşılabilir durumda ve PC'ye 2022'nin başlarında gelecek.
 
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.

İngilizce
 
 
Japonca
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Platformlar: Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler