Morbius Fliminden İlk Fragman Paylaşıldı

13.01.2020 20:09 Özgür Eroğlu

 
 
Geçtiğimiz günlerde görseli sızdırılan Morbius filminin ilk fragmanı yayınlandı. Morbius, Spider-Man evreninde Spide-Man'in düşmanı olarak biliniyor. Daha öncesinde FoxKids'te yayınlanan Spider-Man animasyonunda bolca görmüştük.
 
Fragmana baktığımızda ise daha önce söylediğimiz gibi Morbius filmi, Sony'nin yarattığı Spider-Man evrenine ait bir film olacak. Fragmanda da 2.03'te duvarda Spider-Man çizimi görüyoruz. Aynı şekilde de fragmanın sonunda, Spider-Man Homecoming filmindeki baş kötü olan Michael Keaton'ı görüyoruz. Kendisi de büyük ihtimalle yine Vulture rolü ile filmde bulunacak.
 
Filmin başrolünde Jared Leto bulunuyor. Yardımcı rollerde ise Jared Harris (Chernobyl), Matt Smith (Doctor Who), Tyrese Gibson (Fast and Furius), Adria Arjona (True Detective) gibi isimler bulunuyor.
 
Özellikle fragmanın sonlarına doğru Matt Smith'in yani 11. Doctor'un, Doctor Who'dakine benzer yürüyüşü özellikle yapılmış gibi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 24 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 39 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler