Mortal Kombat 11 için Yeni Karakter Cetrion Duyuruldu

02.04.2019 23:28 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealm Studios, Mortal Kombat 11'in yepyeni karakteri Cetrion'ı Game Informer aracılığıyla duyurdu.

Elder God olan Cetrion Ateş, Hava, Su, Toprak olmak üzere dört temel güce sahip.

Game Informer dergisinin Mayıs 2019 kapağı Mortal Kombat 11. Dijital olarak da ulaşılabilir olacak dergi Cetrion ve oyun hakkında 14 sayfalık detaylı bilgiler içerecek. Game Informer ayrıca websitesi üzerinden de Nisan ayı boyunca Mortal Kombat 11 ilgili yeni bilgiler ve oynanış görüntüleri paylaşacak. Buradan göz atabilirsiniz.

Mortal Kombat 11 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için 23 Nisan'da çıkış yapacak. PlayStation Store ve Xbox Store'da standart sürümü 299,00 TL, premium sürümü 459,00 TL'den ön siparişte. Steam'de ise standart sürümü 102,00 TL, premium sürümü 144,00 TL. Ön sipariş bonusu Shao Kahn ve konsollarda ayrıca beta erişimi. Premium sürümü ise ana oyunun yanında Kombat Pack (6 yeni indirilebilir içerik oynanabilir karakteri, indirilebilir içerik karakterlerine bir hafta erken erişim, 7 kaplama ve 7 teçhizat seti) içeriyor.

Cetrion'ın tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler