Mortal Kombat Avustralya'da Yasaklandı

Bu vuruş oyundaki en masum hareketlerden bir tanesi
25.02.2011 10:19 Alkan Adakaner


     Mortal Kombat serisi her zaman şiddet içerikli olmuştur. Diğer dövüş oyunlarının aksine bu seri adından da anlaşılacağı gibi ölümüne yapılan dövüşlerden oluşur. Doğal olarak seriyi eski günlerine döndüreceği düşünülen Mortal Kombat oyunu da böyle bir yapım.
 
     Oyunlara getirdiği yasaklarla sürekli gündeme gelen Avustralya da yine kanlı sahneler göreceğimiz yeni Mortal Kombat'ı yasakladı. Warner Bros. tarafından yapılan açıklamada oyunun R+18 derecesi alması nedeniyle Avustralyalı hardcore oyuncuların oyunu ülkelerinde satın alamayacaklarını duyuruldu.
 
      İnsanların kollarının ve bacaklarının koptuğu Fatality'ler, kemiklerin kırıldığı sahneler ve daha onlarca neden Mortal Kombat'ın yasaklanmasına neden oldu. Yine de yasaklar bir çözüm değil, çünkü oyuncuların bazı siteler yoluyla oyunu almaları mümkün.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler