Mortal Kombat İçin İndirilebilir İçerik de Gelecek

23.06.2010 14:41 Alkan Adakaner


 
     Ed Boon'un liderliğinde yeni bir Mortal Kombat'ın yapılıyor olması çok sevindirici, çünkü oyunun ilk videosuna baktığımızda eski günlere dönüş olduğunu görüyoruz.
 
     2011 yılında piyasaya çıkacak oyun, 2D bir oynanışa ve 3D grafiklere sahip olacak. Şu an için 8 karakter ortaya çıktı. Bunlar Scorpion, Milleena, Reptile, Sub-Zero, Kung Lao, Johnny Cage, Night Wolf ve Sector, ama çok daha fazlası gelecek; çünkü toplam 26 karakterin olması bekleniyor.
 
      Ayrıca yukarıda da görebileceğiniz dövüşçü seçim ekranının sağ alt köşesindeki DLC yazısı da dikkat çekiyor. Bunun anlamı yeni dövüşçüler ve bölümler ya da yepyeni oyun modları olabilir. Öncelikle ana oyun bir çıksın DLC'leri sonra düşünürüz, ama ilk gün DLC'si de olursa şaşırmayız.
 
       2'ye karşı 2 Tag modun da bulunacağı oyunun videosunu hatırlamak isteyenler buradan tekrar göz atabilirler.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 23 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler