Mortal Kombat'ın DLC Karakterleri Ortaya Çıktı

Kenshi ilk olarak MK: Deadly Alliance'ta karşımıza çıkmıştı
27.03.2011 10:06 Alkan Adakaner


      Gamepro dergisi Mortal Kombat'ın indirilebilir içerikle birlikte gelecek üç yeni karakterini ortaya çıkardı. Bu DLC ile Kenshi, Kintaro ve Lady in red de ölümcül dövüşe katılacak.

      Kintaro, Mortal Kombat 2'de karşımıza mini boss mücadelesinde çıkmıştı. Goro'ya az-çok benzeyen bu karakter 4 kollu bir shao-kan savaşçısı. Kendisi ayrıca imparator Shao-kan'a da hizmet etmişti.

     Kenshi ise ilk olarak Mortal Kombat: Deadly Alliance'ta çıkmıştı. Shang tsung tarafından kandırılıp kör bırakılan soylu bir savaşçı olan Kenshi, öcünü almak için yine karşımıza çıkıyor.

     Lady in Red'in adı ise tam olarak ortaya çıkmadı. Bir Ninja olan bu savaşçının adı MK 2 döneminden beri tartışma konusu. Serinin hayranlarının bir kısmı ona Skarlet derken, diğerleri ise adının Ruby olduğunu söylüyor.

      Mortal Kombat'a indirilebilir içerikler sayesinde yeni karakterler eklenmesi sevindirici. Savaşçı sayısı arttıkça oyunun ömrü de uzayacaktır. Aşağıda DLC ile karşımıza çıkacak savaşçıların Gamepro'dan taranmış görüntüsünü bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler