Mortal Kombat'tan Shang Tsung Tanıtım Videosu

Shang Tsung, sahip olduğu özellikler ile oyundaki en farklı karakterlerden birisi.
10.04.2011 14:41 Ersin Kılıç


     Çıkışına kısa bir süre kalan Mortal Kombat için yeni videolarda gelmeye devam ediyor. Oyunun her yeni videosunda oyundaki karakterleri tanımaya devam ediyoruz. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde oyunun çılgın elemanı Johnny Cage'e yer verilmişti. Bu seferki konuğumuz ise Mortal Kombat dünyasının en ilginç karakterlerinden birisi olan Shang Tsung oluyor.
 
     Oyunun bu yeni tanıtım videosunda Shang Tsung'ın hikayesine de değinilmiş. Olağan üstü sihirli yeteneklere sahip olan Shang Tsung'ın dış dünyaya açılan kapıyı bulması ve ruhunu Shao Kahn'a vererek onun hizmetine katılması anlatılıyor. ilerleyen dakikalarda ise Shang Tsung'un kılık değiştirme gibi özelliklerine yer verilmiş ve karakterin dokuz Mortal Kombat turnuvasından galibiyetle ayrıldığına dikkat çekilmiş.
 
     Vidonun sonunda ise Shang Tsung'ın fatality hareketini az da olsa görebiliyoruz. Rakibinin ruhunu ele geçiren Tsung, rakibinin kendi elleri ile kafasını koparmasını sağlayan bir Fatality'e sahip. 21 Nisan'da PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyunun bu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler