Most Wanted'dan Sonraki NFS Şimdiden Gözüktü

23.08.2012 02:37 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının köklü yarış serilerinden Need for Speed'in yapımcıları arasına Criterion Games de girmişti. Hot Pursuit ile birlikte ilk Need for Speed oyununu gözler önüne seren Burnout yapımcısı, şu sıralar Most Wanted adına uğraşıyor. Fakat alınan bilgilere göre Most Wanted'dan sonra seri, uzun soluklu bir ara vermeyecek gibi.
 
    Most Wanted'dan sonraki Need for Speed oyunu, LinkedIn aracılığıyla gözüktü. EA Gothenburg'da yer alan bir yapımcı, CV'sinde çalıştığı oyunlar arasına "En iyi yarış oyunu serisi, Need for Speed" için adı duyurulmayan yeni bir oyunu eklemiş. CV'sine buradan ulaşabileceğiniz bu yapımcı, yeni Need for Speed'in Autolog ve arayüz kısımları için uğraşıyor.
 
    Mart 2012'de kurulan EA Gothenburg'un kuruluş hedefi olarak "Frostbite 2 oyun motoruyla birlikte yeni oyun jenerasyonuna projeler üretmek." gösterilmişti. EA'in yeni stüdyolarından Gothenburg'da, daha önceden Project Gotham Racing, Need for Speed: The Run, RACE Pro ve Forza Horizon'un yapımında yer almış isimler bulunuyor.
 
    Verilen bilgiler dikkat çekici gözükse de, Criterion Games'in yetkililerinden Alex Ward'un E3 döneminde yaptığı "Artık seri, her sene farklı stüdyoda değil, tamamen Criterion Games bünyesinde geliştirilecek." açıklamaları kafaları karıştırmıyor değil.
 
Resmi açıklamaları bekleyip görelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Most Wanted Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 4 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler