"Motorstorm 3, Olayı Bir Duyuru Değil"

22.02.2010 18:00 Ersin Kılıç

 
     Sony bugün yaptığı açıklama ile Motorstorm 3 domain adının alınmasının bir duyuru ibaresi olmadığını belirtti.
 
     Oyun sektörü açısından oldukça sessiz geçen geçtiğimiz hafta sonu Motorstorm 3 haberi ile hareketlenmişti. Sony CEA'nın İngiltere kanadı Motorstrom 3'ün domain adresini "Motorstorm3.com"u satın almıştı.
 
     Bu satın alma işleminden sonra da ilk aklımıza gelen oyunun önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan E3 fuarında duyurulabileceği olmuştu. 
 
     Bu durum üzerine bugün açıklama yapan Sony, olayın bir duyuruyu işaret etmediğini ve firmanın İngiltere kanadının başarılı oyunlarının, internet sitelerinin isim haklarını aldığını belirtti.
 
     Bu açıklamaya rağmen, oyunseverlerin ve bizim pek tatmin olmadığımızı belirtmeliyim. Biz gene de bir umut E3 2010'u bekleyelim.
 
 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Motorstorm: Apocalypse Platformlar: PS3 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler