Motorstorm 3 Tekrar Gündeme Geldi

24.03.2010 11:43 Ersin Kılıç


 
     Playstation 3'ün ve yeni nesil sistemlerin en sıra dışı ve eğlenceli yarış oyunlarından biri olan Motorstorum serisinin çıkması muhtemel olan üçüncü oyunu bir kez daha gündeme geldi.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz ay sonunda Sony'nin İngiltere kanadı Motorstorm3.com domain adresini almış ve oyunun çıkacağı ile ilgili dedikodular bir hayli kuvvatlenmişti. Bu dedikodulara bir son veren açıklama ise Sony'den gelmiş ve firmanın İngiltere kanadının bir işlevinin de bu olduğunu, sahip oldukları oyun serilerinin veya muhtemel çıkacak olan oyunların site adreslerini aldıklarını belirtmiş ve bu durumun Motorstorm 3 duyurusu ile alakası olmadığını söylemişlerdi.
 
     Motorstorm için çok ilginç bir gelişme ise bugün yayınlandı. Neogaf kullanıcılarından birisi PSN'de arkadaşlarının ne oynadığını kontrol ederken Motorstorm 3 ibaresini görünce oldukça şaşırmış. Oyunun "ilk oynanabilir" demosu ibaresi de beliren bu yazının bir de resmini çekmiş. 
 
     Gerçekten böyle oynanabilir bir demo var mı yoksa PSN'de bir hata mı meydana geldi bilinmez ama E3'te ilginç gelişmeler olacağına kesin gözüyle bakabiliriz.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Motorstorm: Apocalypse Platformlar: PS3 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler