Mount&Blade 2: Bannerlord'un Oyuniçi Müzikleri Oldukça Etkileyici

22.01.2015 14:49 Ömür Gencer


       Dünya çapında geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Mount&Blade serisinin yeni oyunu Mount&Blade 2: Bannerlord için uzun zamandır yeni detaylar paylaşılmıyordu. Taleworlds sessizliğini bozdu ve bugün yayınladığı geliştirici günlüğüyle oyunun müzikleri hakkında yeni bilgiler paylaştı.
 
        Belirtilene göre ekip oyunda yer alan her ırka özgün bir müzik yaratmayı hedeflemiş. Bunu yapmak için de oyundaki altı farklı ırkın her biri için farklı etnik enstrümanlarla çalışmışlar.  Örneğin Vikingleri andıran ırk Sturgia'ya ait şarkılar davullar, kanuna benzeyen çalgı santur ve İsveç halk çalgısı "nyckelharpa" kullanılarak bestelenmiş. Büyük bir emek verilerek bestelenen bu şarkıların oldukça etkileyici olduğunu söyleyebiliriz.
 
      Bahsettiğimiz bestelere ait kısa örnekleri aşağıdaki oynatıcılardan dinleyebilirsiniz. Son olarak yapımcı ekip oyundaki hanlardan birini gösteren yeni bir ekran görüntüsü paylaştı. Bu ekran görüntüsünde oyunda bulunan çalgıcılardan birini görebiliyoruz.
 

Aserai:


Battania:


Empire:


Khuzait:


Sturgia:


Vlandia:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler