Mount & Blade II: Bannerlord GeForce Now'a Dahil Olacak

29.03.2020 23:42 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade II: Bannerlord'un GeForce Now sisteminin kütüphanesine dahil olacağını duyurdu.

GeForce Now, satın almış olduğunuz bir oyunu yüksek donanıma gerek duymadan bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan Nvidia'nin video oyun streaming servisi.

Mount & Blade II: Bannerlord 30 Mart'ta Türkiye saati ile 13:00'da PC için erken erişime açılacak. İlk iki haftasında %10 indirim ve daha önceki Mount & Blade oyunlarından herhangi birine sahipseniz ek %10 indirim daha sunulacak. Türkiye fiyatı 150,00 TL. Oyun ve erken erişim sürümü hakkında daha fazla bilgi için buradaki habere göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 1 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 3 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler