Mount & Blade Warband İçin Yeni İçerik Paketi Viking Conquest Yayınlandı

11.12.2014 17:53 Samet Konuksal

 
    TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade Warband için yayınladığı Viking Conquest indirilebilir içerik paketini (DLC) gerçek oyuncularla çekilen bir videoyla tanıttı. Mount & Blade serisini Britanya’nın tarihi Karanlık Çağı’na, Norveç askerlerinin Britanya Adaları’nı istilaya başladıkları döneme götüren Viking Conquest, Mount & Blade oyuncuları arasında popüler olan “Brytenwalda” modunun yapımcı ekibi tarafından TaleWorlds dışında geliştirildi. Yayınlanan videoda tarihi bir Karanlık Çağ köyü kurgusunda gerçek oyuncular kullanılarak, çarpıcı biçimde sonlanan baskın anlatılıyor.

    Viking Conquest ile oyuncular Britanya Adaları’ndan Frizya’ya, Danimarka’dan Norveç’e uzanan bir serüveni tecrübe edebiliyor. Pek çoğu arkeolojik bilgilere dayalı olarak tasarlanan mekanlar Karanlık Çağ’ın gerçek güzelliklerini gözler önüne seriyor. Çoklu oyuncu modunda ise oyuncular Vikingler, Saksonlar, İrlandalılar, Britonlar ve Piktler arasında bir taraf seçerek, büyük hakimiyet mücadelesine katılabiliyor.

· Kendi geminizi inşa edin, satın alın ve isimlendirin
· 300’den fazla yeni şehir, kale, köy ve özel mekan
· 21 krallık ve 6 özgün kültür
· 200’den fazla tarihi karakter ve 100 ekstra NPC
· Kanunların zayıf olduğu karanlık ve kasvetli bir dünya
· Viking dünyasıyla benzersiz bir etkileşim kurabileceğiniz tamamen yenilenmiş sanat çalışmaları
· 15’ten fazla potansiyel yol arkadaşı
· Deniz ulaşımı ve deniz savaşları
 
    Viking Conquest indirilebilir içerik paketi, TaleWords’ün kendi mağazasının yanı sıra Steam, GoG, HumbleBundle, Gamergate ve diğer seçkin satıcılardan satın alınabiliyor.
 
- Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade: Warband Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 2 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler