Move Desteği RE5'in Standart Sürümünde Yok

27.07.2010 12:07 Alkan Adakaner


 
     Bildiğiniz gibi Resident Evil 5, Playstation 3'te harekete duyarlı kontrol cihazı Move'u destekleyecek. Capcom bu destekle ilgili üzücü bir açıklama yaptı.
 
     Firmadan yapılan açıklamaya göre Resident Evil 5'in Standart sürümü Move desteği sunmayacak. Eğer oyunu Move ile oynamak istiyorsanız Versus mode ve indirilebilir bölümleri de kapsayan Gold Edition'ı almanız gerekecek.
 
     Eğer Gold Edition'a sahipseniz ücretsiz olarak yayılanacak yamayı indirebileceksiniz. Sony'den Sid Shuman, standart sürümün Move'u desteklememesini teknik sebeplere bağlıyor.
 
      Eğer elinizdeki Standart versiyonu Move desteği için saklıyorsanız üzgünüm, ama onun yerine Gold Edition'ı almanız gerekecek.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 : Gold Edition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler