ND: Nathan'ın Yanında Her Zaman Birisi Vardır

Nathan'ın yanında dostları olmasaydı işinin çok daha zor olacağı kesin
17.12.2010 08:18 Alkan Adakaner


    Uncharted'ın ilk iki oyununda dostlarımızın bizi yalnız bırakmadığını görmüştük. Bazen onların yardımına ihtiyaç duyarken, bazen de onlarla birlikte büyük tehlikeler atlattık. Uncharted 3'te de bu gelenek devam edecek gibi görünüyor.
 
    Her ne kadar Uncharted 3'te daha kişisel bir öykü ele alınacak olsa da dostlarımız da yanımızda olacak. Zaten oyunun videosunda Sully'i görme şansı bulmuştuk. Peki ya diğer karakterler?
 
     Naugty Dog'tan Christophe Balestra'nın açıklamasına göre Uncharted 3'te Victor “Sully” Sullivan daha önemli bir rol oynayacak. Seride her zaman yanımızda dostlarımızın olduğunu söyleyen Balestra, 3. oyunda da kadın ya da erkek dostlarımızın olacağını vurguladı.

     İlk iki oyunda Nathan Drake'in yakınlaştığı kadın karakterler Chloe Frazer ve Elena Fisher'ı da Uncharted 3: Drake's Deception'da sıkça görecek miyiz? Balestra'nın açıklamalarına bakacak olursak evet. Kim bilir yeni bir güzel daha Uncharted serisine katılabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler