NFS: MW En Geniş Araç Yelpazesine Sahip NFS Olacak

30.06.2012 08:24 Tunahan Başol


     EA, Critereon Games'in geliştirilmekte olan oyunu Need for Speed: Most Wanted için yeni bilgileri paylaştı.
 
     Oyunda sürüş ve hasar dinamiğinin üst düzeyde olacağı belirten EA, beklenen haberleri de verdi. Aracınızı modifiye etmek için veya yeni araçlar açmak için oyunda bazı hız noktalarının ve deneyim puanı sisteminin olacağını açıkladı.
 
     Ayrıca Need for Speed: Most Wanted'ın, şu ana kadar gelişitilen tüm Need for Speed oyunlarından daha geniş bir araç yelpazesine sahip olacağının üzerinde duruldu. Ama oyunun fanatiklerinin beklediği haber sanırım bu:
 
"Oyunda aracınızın lastiklerini, jantlarını, süspansiyonlarını, nitro sistemini, motorunu, gövdesini ve araç üzerindeki hemen her şeyi değiştirmeniz mümkün olacak." 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Most Wanted Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler