NFS: Most Wanted'a Ön Sipariş Ekstraları

16.07.2012 19:07 Samet Konuksal


   Artık son dönemde neredeyse her oyunda görmeye başladığımız ön sipariş ekstraları, yeni Need for Speed oyununda da yer alacak. EA, Need for Speed: Most Wanted'ın ön sipariş içeriklerini yayınladı.
 
   Belirtilenlere göre oyunu ön siparişle satın alanlar, Limited Edition sürümüne ekstra para ödemeden erişecekler. Bu sürüm, iki yeni multiplayer aracını ilk günden açmanızı sağlayacak. Bu araçlar ise Maserati GranTurismo MC Stradale ile Porsche 911 Carrera S olacak. Ayrıca bu araçları diğerlerinden daha güçlü kılmak için ekstra parçalar da hediye edilecek.

   Araçların haricinde ön siparişle birlikte oyunculara Speed Point alımını hızlandırmak için bir özellik hediye edilecek. Dört saatliğine geçerli olacak bu özellikte Speed Point, iki kat daha fazla gelecek. 

Tüm bu ön sipariş ekstralarının haricinde ünlü perakendecilere özel hediyeler de ilerleyen dönemde açıklanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Most Wanted Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Dk önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 9 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 33 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler