NFS: Most Wanted'ın Wii U Sürümünden İlk Bilgiler

Need for Speed: Most Wanted biraz geç de olsa Wii U ekranlarında boy gösterecek
02.01.2013 20:45 Alkan Adakaner


      Konsollar, PC ve taşınabilir oyun cihazları için 2012 yılının sonuna doğru piyasaya çıkan Need for Speed: Most Wanted'ın Nintendo Wii U için çıkacak sürümünden ilk bilgiler gün ışığına çıktı. Açıklamalara göre tablet kontrolcüyü etkin bir şekilde kullanacağız.
 
      EA Japan'ın basın açıklamasına göre araçlar ve yol hakkındaki bilgileri tablet kontrolcüde görebileceğiz. Ayrıca menülere de kontrolcüden ulaşma şansımız olacak. En önemlisi ise oyunu tamamen tablet kontrolcü üzerinden oynayabileceğiz. Bunun anlamı oyunu bir kişi TV'den oynarken, diğer ise tablet kontrolcüden oynama şansı yakalayacak. Ayrıca TV meşgul olursa (dizi izleyenler olur) oyunu TV ekranından tablet ekranına aktarabileceksiniz.
 
     Şu ana kadar oyunun Wii U sürümünde ne tür fazladan içerikler olacağı ise açıklanmadı. Yine de yeni arabalar ve yollar hiç de fena olmazdı.
      

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Most Wanted Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler