NGamer: Tales of Abyss 2012'de Avrupa'ya Geliyor

Tales of Abyss'teki karakterlerimiz
02.05.2011 09:28 Alkan Adakaner


     İlk olarak Playstation 2 için hazırlanan ve 3DS'e gelişmiş grafikler ve 3D desteği ile hazırlanan Tales of Abyss'in 3DS için Avrupa'da da piyasaya çıkacağı ortaya çıktı. Hatırlarsanız oyunun Playstation 2 sürümü Avrupa'da piyasaya sürülmemişti.
 
      Ngamer'ın son sayısında Namco Bandai'nin Tales of Abyss'i Avrupa'da 2012'de çıkaracağı görülüyor. Oyun Japonya'da Haziran'da, Amerika'da ise 2011 içinde çıkacak. Yani Avrupalı oyuncular bir süre beklemek zorunda kalacak.
 
      Namco Bandai'nin bölgelere göre içerik farklılıkları sağlayabildiğini de göz önüne alırsak, kim bilir belki de en ayrıntılı sürümü biz Avrupalı oyuncular oynayacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of the Abyss Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 15 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 23 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 44 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler